[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Verkooptraining Breda

Een verkooptraining is dé perfecte oplossing om uw verkoopskills te maximaliseren. Voor een verkooptraining in Breda en omstreken kunt u uitstekend bij Master Training en Consultancy terecht. In ons team beschikken wij over ervaren experts die u uitgebreid begeleiden. Wij leren u en uw werknemers alles over de beste verkooptechnieken, waardoor verkoopgesprekken succesvol verlopen.

Training vaardigheden

Master richt zich al meer dan 25 jaar op zowel grote- als MKB bedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw verkooptraining volledig op u en uw medewerkers is gericht. Met praktijkgerichte rollenspellen en aandacht voor de verschillende ervaringsniveaus komen duidelijke leer- en aandachtspunten in de training naar boven. Situaties die u liever anders wilt doen, worden tijdens de training geoefend. U zult te maken krijgen met glasharde en eerlijke feedback, waar u de volgende dag al profijt van heeft. Zo leert u beter om te gaan met bezwaren en tegenwerpingen. Wij helpen u graag bij het behalen van meer resultaat!

Over ons

Master Training en Consultancy bestaat uit een team van 4 vaste medewerkers en 16 vaste binnen- en buitenlandse associés. Tevens werken wij samen met andere trainingsbureaus, op deze manier behouden we de hoogste kwaliteit en leveren we altijd maatwerk. Master biedt daarnaast ondersteuning op de volgende gebieden:

  • Verkoopstrategieën;
  • Verkoop(re)organisatie;
  • Verbetering van sales processen;
  • Introductie van nieuwe producten en diensten;
  • Coaching.

Bij alle ondernemingen realiseren wij keer op keer: een beter resultaat, een hoger rendement en vooral meer werkplezier. Wij gaan overzichtelijk, flexibel en sterk betrokken aan het werk.

Bereikbaar

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem contact met ons op. Wij zullen u helpen en adviseren waar mogelijk. Meldt u zich aan voor de nieuwsbrief, dan ontvangt u regelmatig tips en tricks met betrekking tot het optimaliseren van uw sales.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”36130″ img_size=”large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”36131″ img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar_1″][vc_empty_space height=”24px”][vc_column_text]

Contactinformatie

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”24px”][vc_gmaps link=”#E-8_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” size=”140″][vc_empty_space height=”24px”][vc_column_text]Master Training & Consultancy
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard
Nederland

info@mastertraining.eu
Telefoon: +31621211379[/vc_column_text][vc_empty_space height=”16px”][vc_column_text]Social links:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row]