Adviesbureau Uden

Wilt u het verkoopproces leren begrijpen om uw sales te verhogen? Master Training en Consultancy helpt u als adviesbureau in regio Uden bij het binnenhalen van nieuwe klanten én het verhogen van de omzet bij bestaande klanten. Hoe? Als geen ander begrijpen wij dat het van belang is om de cursus zo persoonlijk mogelijk te maken. Daarom bieden wij ervaren experts die advies op maat geven, zodat u verzekerd bent van vooruitgang in de winstcijfers alsmede in het werkplezier.

Management support

Het management is een baan met veel inhoud en taken, waarbij de manager ook vaak een team verkopers moet sturen. Gaat het managen niet altijd even soepel? Bij Master Training en Consultancy bieden wij Management Support. Hiermee krijgt de sales manager advies en steun van één van onze ervaren trainers, die uiteraard zelf manager geweest zijn. Zo staat u er niet meer alleen voor. Onze trainers zullen u helpen het management weer in orde te maken zodat het werk en de synergie weer soepel lopen. Ervaar zelf direct de vooruitgang in sfeer en winstcijfers.

Daarnaast staat Master Training en Consultancy u graag bij met coaching & begeleiding. Wij verhogen uw gunfactor en leren u het begrip ‘omgaan met weerstand‘ te begrijpen. Master Training en Consultancy staat u bij in de totale sales funnel!

Contact

Geïnteresseerd in onze adviezen en support? Neem contact op met Master Training en Consultancy voor een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs. Door middel van dit gesprek hebben wij direct inzicht in welke training(en) u nodig heeft.

Blijf Master Training en Consultancy volgen op Facebook en LinkedIn, zo verkrijgt u alle ins en outs over onze dienstverlening. Ook kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Ideaal om 10 gratis sales tips te bemachtigen en zodoende uw sales direct te boosten!

Contactinformatie

Master Training & Consultancy
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard
Nederland

info@mastertraining.eu
Telefoon: +31621211379

Social links: