Business coach Eindhoven

Al vele tevreden mensen zijn u voorgegaan voor sales trainingen. Als business coach in de regio Eindhoven zorgen wij voor praktijkgerichte trainingen om uw sales te verhogen. Bij ons trainingsbureau bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en maatwerk. Wij leveren onze cursussen altijd volledig gericht op u als cursist. Alleen zo leert u situaties herkennen en kunt u er lering uittrekken. Om de hoge kwaliteit bij Master Training en Consultancy te waarborgen, maken wij geregeld gebruik van andere bureaus én een psychologisch adviesbureau. Zo kunnen we telkens waarmaken wat we beloven: hogere sales!

Klantenkring

Onze klantenkring beslaat zowel grote ondernemingen als MKB bedrijven. Keer op keer realiseren we een beter resultaat, een hoger rendement en meer werkplezier. Bent u een Zzp’er of heeft u een kleinere onderneming? Geen punt, uiteraard staat Master Training en Consultancy u dan ook bij. Wij zijn overzichtelijk en sterk betrokken bij onze afnemers. Alleen met echte passie kan het maximale resultaat bewerkstelligd worden. Wij bieden onze cursisten ondersteuning op de volgende gebieden:

  • Verkoopstrategieën;
  • Sales proces;
  • Verkooporganisatie;
  • Introductie producten en diensten;
  • Coachen en training.

Referenties

Master Training en Consultancy is trots op zijn klanten en wat wij hebben bereikt. Onder referenties verkrijgt u daarom een goed beeld van hoe wij te werk gaan en wat wij hebben gerealiseerd. Enkele citaten van onze cursisten:

  • ”Met praktijkgerichte rollenspellen en met aandacht voor de verschillende ervaringsniveaus, komen duidelijk de aandachts- en leerpunten in de training boven.”
  • ”Hem ervaren als een uitstekend ‘sales manager’ met een groot didactisch vermogen waardoor hij anderen goed kan motiveren tot het bereiken van meer rendement, meer resultaat en meer werkplezier.”
  • ”Master Training & Consultancy heeft hierbij geholpen door het geven van groepstrainingen en persoonlijke coaching. Dankzij de hands-on aanpak zijn de vaardigheden verbeterd en is het rendement van onze Business Consultants toegenomen.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem daarvoor direct contact op met Master Training en Consultancy, dé business coach in regio Eindhoven!

Contactinformatie

Master Training & Consultancy
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard
Nederland

info@mastertraining.eu
Telefoon: +31621211379

Social links: