Business consultant Eindhoven

Op zoek naar een business consultant in regio Eindhoven? Neem contact op met Master Training en Consultancy. Gevestigd te Valkenswaard kunnen wij u als manager, verkoper of ondernemer van uitstekend sales advies voorzien. Maak kennis met de zogeheten sales funnel en leer het verkoopproces van A tot Z volledig te begrijpen. Van slechts een simpel idee naar het binnenslepen van die felbegeerde opdrachten, Master Training en Consultancy staat u bij. De volgende onderdelen in de sales funnel gaan we na:

Samen analyseren we de huidige situatie. Wat gaat er momenteel goed? Op welke plaatsen in het verkoopproces heeft u bijsturing nodig? Alles met als resultaat een betere verkoop en zodoende meer omzet. Bij Master Training en Consultancy bent u verzekerd van:

  • 1 jaar gratis advies;
  • Oprecht vertrouwen;
  • Bewezen resultaten.

Trainingen Eindhoven Master

Naast het complete aanbod van sales trainingen bieden wij ook andere praktijkgerichte cursussen aan. U kunt bijvoorbeeld denken aan management support, het omgaan met weerstand en de gunfactor verhogen. Heeft u moeite met het doorbreken van die spreekwoordelijke ‘barrière’ in een gesprek? Of merkt u dat andere bedrijven net die opdrachten wat makkelijker binnenslepen? Geen noodzaak tot paniek, wij leren u omgaan met deze situaties. Volledig op u afgestemd houden wij op een respectvolle wijze de spiegel voor. Zo leert u situaties herkennen en voelt u zich als een vis in het water.

Dé klik

Benieuwd of er een klik is tussen u en Master Training en Consultancy? Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. Met een team van vier vaste medewerkers en 16 vaste binnen- en buitenlandse associés is er altijd een adviseur waarmee u dé klik hebt. Master Training en Consultancy: dé business consultant in regio Eindhoven!

Contactinformatie

Master Training & Consultancy
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard
Nederland

info@mastertraining.eu
Telefoon: +31621211379

Social links: