Commerciële vaardigheden verbeteren

Om te scoren met verkoop heeft u, om het maar zo te zeggen, sales skills nodig. Niet iedereen heeft het van nature in zich om iemand volledig in te palmen. Dit kan vanzelf groeien indien u de juiste personen om uzelf heen heeft, andere hebben een klein zetje nodig. Master Training en Consultancy helpt u om uw commerciële vaardigheden te verbeteren. Met onze aanpak groeien uw sales skills en zal u ieder verkoopgesprek naar uw hand toe zetten. Zodoende zorgen wij er samen voor dat uw omzet zal stijgen en uw commerciële vaardigheden verbeteren!

Communicatieadviseur

Master Training en Consultancy werkt met een groep van vier vaste medewerkers en 16 associés. Wij zullen u altijd een communicatieadviseur aanbieden die bij u past. Iedereen die bij ons werkzaam is, werkt onder de hoogste standaarden. Wij streven niet alleen bij Master Training en Consultancy naar het beste resultaat, ook bij u als klant staat dit centraal. Samen met de toegewezen communicatieadviseur zullen uw commerciële vaardigheden verbeteren.

Praktijkgerichte rollenspellen

Samen met de communicatieadviseur zullen er praktijkgerichte rollenspellen plaatsvinden. Hierin komen duidelijke aandachts- en leerpunten in de training naar boven. Onze adviseurs hebben vele jaren ervaring opgebouwd en kennen de verschillende ervaringsniveaus. Dit wil zeggen dat wij herkennen op welk gebied u kunt verbeteren. Geleidelijk zullen uw commerciële vaardigheden verbeteren, waardoor u zichzelf tijdens gesprekken als een vis in het water voelt.

Niet alleen voor het verbeteren van uw commerciële vaardigheden bent u bij ons aan het juiste adres. Master Training en Consultancy kan u ook ondersteunen in sales gesprekken, het maken van offertes, management support en andere belangrijke consultancy. Ideaal voor uzelf of andere belangrijke personen binnen uw organisatie. Wilt u direct weten wat Master Training en Consultancy voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs staan met smart op u te wachten om u verder op weg te helpen.