Klanten werven

De snelste en goedkoopste manier om klanten te werven is koude acquisitie. Deze manier van klanten werven is niet bepaald geliefd, omdat men er moeilijk mee kan omgaan. Master Training en Consultancy geeft u dé juiste handvatten om direct uw koude acquisitie te verbeteren.

Master maakt onderscheid tussen acquisitie gericht op de klanten die u al heeft en acquisitie gericht op nieuwe klanten werven. Het zijn namelijk twee compleet verschillende doelgroepen. Nieuwe klanten werven gaat vooral om leads genereren, maar bij de huidige klanten is er veel te halen uit een verbeterde relatie. Wij ondersteunen uw en uw medewerkers om meer uit beide doelgroepen te halen.

Betere verkooptechnieken

Master Training helpt u met het verbeteren van uw commerciële vaardigheden en verkooptechnieken door middel van:

  • Sales training
  • Advies
  • Begeleiding
  • Sales management
  • Sales funnel optimaliseren

Door uw verkoopgesprekken te optimaliseren en uw verkooptechnieken te verbeteren, behaalt u gegarandeerd meer resultaat. Dat betekent meer omzet en meer tevreden en loyale klanten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met onze training, dat bewijzen wij u graag.

Gratis tips voor meer verkoopgesprekken

Ga direct aan de slag met de commerciële vaardigheden van uw medewerkers! Meer succesvolle verkoopgesprekken? Bij ons is de eerste afspraak gratis. Vervolgens gaat u aan de slag met het E-document met veel tips voor betere verkoopgesprekken. Neem daarom gerust contact met ons op en wij geven u graag een duurzame oplossing om meer klanten te werven.