Advies en consultancy

Geen ellenlange rapporten, geen dikke factuur, wel de juiste tips die dezelfde dag nog een resultaat verbetering geven. De theorie kennen we; praktijktips helpen direct. Onze ervaring zorgt voor een eerlijk advies, dat maakt dat we direct de vinger op de zere plek kunnen leggen. We weten na 20 jaar ervaring wat echt belangrijk is om snel verbetering te krijgen. Enkele resultaten: meer en vooral betere bezoekafspraken. Meer succesvollere offertes met scores van 37 naar 54% binnen een maand.

Advies nodig bij het verbeteren van de sales van uw bedrijf? Het is in deze tijd enorm terecht een sales consultant te raadplegen: sales consultancy helpt u namelijk bij het duurzaam optimaliseren van uw sales organisatie. Het belang daarvan? Sales staat gelijk aan klanten, klanten staat gelijk aan omzet. Dat zegt genoeg.

Geen ellenlange rapporten geen dikke factuur

Effectief advies bij uw strategie

Sales van nu, is niet meer die van vroeger. Hoe zorgt u in deze tijd voor de juiste koers? Onze sales consultants geven u graag advies bij uw sales. Wij helpen u via sales consultancy inzicht te krijgen in de effectiviteit van uw huidige verkooporganisatie, en bieden u tools om zelf uw verkoopstrategieën en organisatieontwikkeling aan te pakken. Een goede strategie zorgt voor goede resultaten. Daar geeft een consultant inzicht in.

Samen denken, samen tot antwoorden komen

Hoe we te werk gaan bij sales consultancy? Onze sales consultants helpen u met het formuleren van de juiste vragen. Hoe is uw huidige beleid? Wat levert het op? Wat is er te winnen? Er is enorm veel om over na te denken en te analyseren: uw salesprocessen, uw commerciële medewerkers, de verkoopmethode. Onze consultants geven u aan de hand van deze vragen advies en denken met u mee over de juiste antwoorden. Eerst de goede dingen en dan de dingen goed.

Meer en vooral betere bezoekafspraken. Meer succesvollere offertes met scores van 37 naar 54% binnen een maand.

Wilt u graag meer informatie over consultancy bij Master training? Of direct advies van een van onze  consultants? We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen voor een gesprek. Maak naast consultancy en advies ook kennis met coaching  en training van Master.