Coaching & Begeleiding

Wij zijn er voor u! Voor elke interventie, tijdens trainingen en workshops maar ook vooral daarna. Wij helpen u de juiste keuzes te maken. Wij adviseren u om uw aangeleerde vaardigheden ook echt toe te passen. Ons PERSOONLIJK ACTIVITEITEN PLAN. Het P.A.P. gebruiken wij om u te laten aangeven wat, waar, met wie en vooral HOE u dingen wilt gaan verbeteren. Wij zijn eerlijk, oprecht in u geïnteresseerd, wij kennen de markt en uw klanten en weten hoe zij graag de samenwerking met u willen zien. Wij zoeken samenwerking met de manager, zodat we samen het plezier in het werk en het rendement en resultaat vande activiteiten verbeteren. Ook de manager coachen wij waar gewenst, wij voorkomen dat hij controleert om de controle, maar gaat stimuleren en enthousiasmeren. Onze trainers staan echt voor u klaar ook buiten de training bijeenkomsten, hun grootste stimulans is uw succes.

Coaching nodig bij uw sales? Of wilt u uw gunfactor verhogen, om zo nog meer resultaat te behalen? Juist de aller beste sporters hebben vaak een personal coach. Dus ook ondernemers. Coaching en begeleiding is geen schande, maar een verrijking. Het is toch heerlijk iemand naast u te hebben die u aanmoedigt en het beste uit u naar boven haalt?

Wij zijn er voor u!

Coaching: begeleiding wanneer het nodig is

Een extra steuntje in de rug, dat is wat een (sales) coach u of uw medewerkers geeft. Er ontstaat een hefboom effect op het resultaat: de beloftes van klanten veranderen in afspraken en een “nee” verandert steeds vaker in “ja”. Een goede sales coach maakt het verschil. Een frisse blik op u en uw sales, dat is wat een sales coach u biedt. Een sales coach moedigt u aan wanneer het goed gaat, maar fluit u terug wanneer het nodig is.

Ontdek wat coaching voor u doet

Ontdek zelf hoe prettig het is coaching en begeleiding te hebben bij waar u goed in bent. Het levert waarschijnlijk meer op dan u denkt. Niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk. Zo komt een hogere gunfactor in het dagelijks leven ook van pas. Benieuwd naar wat coaching en begeleiding voor uw bedrijf kan betekenen? We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen.

Wij zoeken samenwerking zodat we samen het plezier in u werk en het rendement en resultaat van je activiteiten verbeteren.