Gunfactor verhogen

U herkent het vast wel, dat u voor een aanbieder gaat, simpelweg omdat u het hem gunt? Zeker 80% van de zakelijke beslissingen worden beïnvloed door de gunfactor van een bedrijf of verkoper.  Hoe hoger de gunfactor, hoe meer opdrachten of klussen een bedrijf binnensleept. Een logisch vervolg. Door uw gunfactor te verhogen, verhoogt u ook de hoeveelheid aanvragen. Uw gunfactor verhogen doet u met Master Training en Consultancy. Wij helpen u en uw werknemers met het verhogen van de persoonlijke gunfactor. Zo haalt u meer uit uw onderneming!

Hoe sympathieker, hoe beter

Nu is de vraag: hoe is de gunfactor van uw bedrijf? En valt hij te verhogen? De gunfactor is een samenspel van persoonlijke kenmerken die uw bedrijf, en vooral uw sales managers hebben. Een authentiek voorkomen en een aangenaam karakter spelen hier een grote rol in. Hoe sympathieker, hoe beter. Een persoonlijkheid is niet te veranderen. Toch is het mogelijk met een paar aanpassingen uw gunfactor te verhogen.

Openheid, complimenten en uitstraling: meerdere zaken spelen mee wanneer het gaat om het verhogen van de gunfactor. Master leert het u graag, zodat u direct resultaat ziet. We helpen u met het verhogen van uw gunfactor en die van uw werknemers via:

  • training
  • advies
  • coaching

Het verhogen van uw gunfactor start bij Master

Verkoop gaat verder dan enkel geld. Een bedrijf kan misschien de beste prijs hebben, maar een lage gunfactor door oneerlijkheid of een dubbele agenda. Ontdek wat het verhogen van de gunfactor voor uw bedrijf oplevert en neem contact met ons op voor een gratis eerste afspraak. Master helpt u het beste uit uw bedrijf naar boven te halen!