Sales coaching

Met sales coaching van Master Training en Consultancy kiest u voor coaches die zelf in de klei hebben gestaan en de praktijk van dichtbij hebben meegemaakt. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat de coaches weten waarover ze praten. Met andere woorden krijgt u coaching waar u iets aan heeft. Sales coaching is er voor:

  • Zelfstandige ondernemers;
  • Account- en sales managers;
  • Commerciële binnen- en buitendienstdienstmedewerkers.

Sales skills

Het geheim van sales coaching bij Master is dat wij u zoveel mogelijk zelf laten doen. Onze sales coach gaat op zoek naar uw sales skills en biedt tools om meer uit uzelf te halen. U put de kracht hiervoor uit uzelf, wat zorgt voor veel zelfvertrouwen. Wanneer dit er is volgt de rest vanzelf. Uw authenticiteit staat centraal. Vaak zitten er al meer sales skills in de mensen dan ze zelf denken, Master Training en Consultancy trekt het er uit!

Verkooptechnieken voor een succesvol verkoopgesprek

Naast de aandacht voor waar de te coachen persoon al goed in is, geeft de sales coach ook aandacht aan belemmerende ideeën en gedachten. Met de juiste mindset staat u steviger in uw schoenen dan u ooit gedaan hebt. De sales coach van Master zorgt ervoor dat u met een goede mindset, goed verhaal en goede houding naar de klant gaat. Het resultaat? Verkooptechnieken die bij u passen, met vaak een snelle stijging in de verkoopcijfers.

Direct kennis maken met sales coaching om sales skills en verkooptechnieken te leren? We komen meteen naar u toe voor een gesprek. Het eerste gesprek is altijd gratis! Meer informatie over de sales coaches? Neem dan contact met ons op.