Management support

Met de hulp van Master staat u niet meer alleen. Onze trainers zijn tot op het bot ervaren en zelf manager geweest. Wij weten hierdoor precies wat er op uw pad terecht kan komen. Dankzij management support van Master leveren vergaderingen meer op. Door onze adviezen zijn deelnemers beter gemotiveerd en gaan teamleden beter rapporteren en organiseren. De basis waarop de adviezen worden aangestuurd: vertrouwen. Bij ons durft u eerlijk te zijn en wij zijn dat andersom ook! Als training niet de juiste oplossing is, dan geven wij u advies. Eerlijk en direct, onze feedback is dezelfde dag nog bruikbaar. Gegarandeerd!

Wellicht zijn uw verkopers top en valt er niks te zeggen over uw sales funnel. Toch zeggen de verkoopcijfers en zelfs misschien de sfeer iets anders. Waar zit dan het probleem? Management support wordt dan vaak over het hoofd gezien. Indien uw verkopers helemaal top zijn maar het management niet in orde, dan nog is er minder rendement in uw bedrijf. Een sales training lost het niet op: management support wel.

Uw sales funnel is top, uw verkopers zijn top, maar de verkoopcijfers en wellicht zelfs de sfeer, zeggen iets anders. Waar zit het probleem? Management support is iets dat vaak over het hoofd wordt gezien. Uw verkopers kunnen nog zo goed zijn, als het management niet helemaal in orde is, is er minder rendement. Een sales training lost het niet op: management support wel.

Dankzij onze management adviezen leveren vergaderingen veel meer op

De juiste mensen op de juiste plek

Op de meeste (grotere) sales afdelingen zitten sales managers die de medewerkers aansturen. Helaas kan het voorkomen dat de managers niet weten hoe ze precies alles in goede banen moeten leiden. Welke verkoper wordt naar welke klant gestuurd? Wat is in de praktijk de beste manier om de verkoopdoelen te halen? Het vorm geven aan de uitvoering is niet altijd even makkelijk, zeker niet wanneer de sales manager een groot team aan verkopers onder zich heeft.

Resultaat met management support

De sales manager of hoofd van de verkoopafdeling krijgt met management support het advies om de verkoop te leiden. Op deze manier weet u zeker dat de juiste mensen bij de juiste klanten zitten. De adviezen van Master kunnen net dat kleine beetje extra geven om synergie te verkrijgen. Dit resulteert in meer resultaat uit uw verkoop.

Kies voor support

Het beste uit uw sales afdeling halen met management support? Master nodigt u graag uit voor een gratis eerste gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Voel u vrij. contact met ons op te nemen