Sales funnel management

Eerst de juiste vaardigheden kennen en dan de juiste vaardigheden erg goed doen. Dat is sales funnel management. Wij ondersteunen u met de juiste keuzes. Dat kan betekenen dat wij u adviseren om 80% van je klanten/prospect bestand met rust te laten. Grote mailings aan mensen die u niet kennen of niet op u zitten te wachten, nieuwsbrieven die niet worden gelezen? Bezoeken die tot weinig of niets leiden? Wij zoeken samen met u de 20 % klanten en prospects die ervoor zorgen dat je met uw energie en uw middelen de hoogste scoringskans haalt. Plannen maken kan iedereen, de juiste vaardigheden doen die voor succes zorgen doen slechts enkelen. Wij bepalen de juiste acties en helpen u die ook uit te voeren. Wij wijzen u op middelen die minder inspanning vragen en meer opbrengen. Master helpt u aan de juiste beslissers en beïnvloeden die u helpen aan een langdurige en winstgevende relatie. Voor beide partijen dat spreekt voor zich. Mocht uw vaardigheden nog wat aangescherpt moeten worden, dan ondersteunen wij u daarbij.

Hebt u het idee dat er meer te halen is uit uw bedrijf en uit uw activiteiten? Maar weet u niet direct hoe? Vaak is de weg naar optimaal resultaat behalen een samenspel van meerdere factoren. In dit geval elk onderdeel van het verkoopproces: de sales funnel. Master kijkt met een frisse blik naar de sales funnel van uw organisatie.

We zoeken samen met u de 20% klanten en prospects die ervoor zorgen dat je met uw energie en uw middelen de hoogste scoringskans haalt.

Ontdek uw krachten en zwakke plekken

Neem geen genoegen met lagere omzet of het mislopen van kansen: met het juiste sales funnel management haalt ook u het onderste uit de kan. We helpen u met het verbeteren van uw sales door uw sales funnel eens goed onder de loep te nemen. Hoe verloopt het proces nu? Speelt u in op de juiste prospects? Of laat u steken vallen?

Maak uzelf weerbaar met sales funnel management

Met duidelijke sales funnel management brengt u in kaart hoe u de kansen om uw doelen te bereiken kunt vergroten, of juist breken. Het maakt u weerbaar voor verrassingen in de toekomst en verzekert u van optimale verkoop. Hoe meer inzicht in uw sales funnel, hoe beter u ziet waar verbeterpunten zitten.

Meer resultaat behalen? Master helpt u bij uw sales management via door middel van:

  • training
  • advies
  • begeleiding

Start vandaag nog met sales funnel management

Meer weten over sales funnel management? Of direct werken aan het optimaliseren van uw sales? Maak dan een gratis eerste afspraak met Master en pak het meteen op. U ontvangt bij deze eerste afspraak ook het E-document “10 tips voor een betere sales funnel”, zodat u meteen aan het werk kan.