Training vaardigheden

De training begint om 9:00 uur. Om 10:30 uur wordt het eerste rollenspel geoefend en om 12:00 uur bellen we met de eerste klant. Rollenspellen uit uw eigen praktijk met voorbeelden uit uw praktijk. Situaties die u anders en beter wilt doen. Die worden geoefend. Slechts 10 % van de tijd wordt aan inleiding en theorie besteed. Uw leerpunten zijn belangrijk dus oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Heldere keiharde en eerlijke feedback bieden u de volgende dag al voordeel met wat u tijdens de intensieve training heeft geleerd. Uw coach krijgt tips om u te stimuleren en te helpen waar gewenst en de trainer bewaakt samen met u en uw coach de voortgang. Zelfs een jaar na de laatste training bijeenkomst is het mogelijk om te vragen om hulp bij uw situatie. zonder extra investering dat spreekt voor zich. De trainer is minstens even blij met behalen resultaten als u. Uw succes in uw praktijk biedt motivatie voor hem om u scherp te houden. Dit is in het kort een dag van ‘training vaardigheden’.

Meer halen uit uw werknemers door middel van teambuilding? Processen optimaliseren met time management? Of meer weten over onderhandelen of sales management? Master biedt de meest uiteenlopende trainingen. Allemaal met hetzelfde doel: het beste halen uit uw bedrijf. Wat volgens Master de beste manier van trainen is? Training on the job!

Heldere keiharde en eerlijke feedback bieden u gegarandeerd betere verkoopgesprekken!

Leren over sales? Training vaardigheden on the job!

Aan welke training heeft u behoefte? We werken altijd op maat, zodat u zeker weet dat u datgene leert dat nodig is. Zo kijken we altijd breder dan de vraag zelf. Wat heeft uw bedrijf ├ęcht nodig? Is er echt een sales training gewenst? Of ligt het probleem niet direct bij de sales? Wij zoeken het samen met u uit en komen bij u langs voor training on the job. Master biedt onder anderen trainingen voor:

Sales training:
Basis verkooptechnieken
Accountmanagement
Consultative selling
Succesvolle offertes opstellen
Onderhandelen

Management training:
Sales management van A/Z
Binnendienst management
Service Management
Time management/werkorganisatie

Binnendienst training:
Secretaresse als manager van de manager
Receptioniste/telefoniste
Bezoekafspraken maken
Telefonisch verkopen
Actief debiteuren beheer
Omgaan met klachten
Slecht nieuws gesprekken

Specials training:
Outdoor teambuilding
Presenteren op beurzen
Winkel en showroomverkoop
Verkoop van service contracten

Ga voor training on the job

Training on the job: de meest effectieve aanpak. Leren in de praktijk: dat levert het beste resultaat. Betere sales, betere omzet. Investeer daarom in uw bedrijf en werknemers met een training van Master. Kom deze week nog langs voor een intake gesprek, zodat we samen kijken wat er voor u te halen valt. Het eerste gesprek met Master is altijd gratis! We nodigen u dan ook graag uit contact met ons op te nemen.