Referenties

Met praktijkgerichte rollenspellen en met aandacht voor de verschillende ervaringsniveaus, komen duidelijk de aandachts- en leerpunten in de training boven. Wil doet dit met respect voor de cursist, zodat iedereen zich prettig voelt.

Roel van den Beuken, Category Unit Manager at Plus Retail

Wil is naast een prima ondernemer ook een top trainer, met meetbare positieve resultaten! Bravo!

Kees Commijs, General Manager Luxaflex Benelux

Met een praktijkgerichte training houdt Wil de Graef je op een respectvolle wijze de spiegel voor. De kenmerkende betrokkenheid van Wil blijkt in de training èn zodra de opgedane kennis en kunde wordt omgezet in de dagelijkse praktijk! Het snel kunnen schakelen tussen de diverse (ervarings)niveau’s leidt tot een zeer toegankelijke training.

Bart Veldman, Bruna

In de samenwerking met Wil de Graef heb ik hem ervaren als een uitstekend ‘sales manager’ met een groot didactisch vermogen waardoor hij anderen goed kan motiveren tot het bereiken van meer rendement, meer resultaat en meer werkplezier. Hij maakt zijn motto:” eerst de goede dingen en dan de dingen goed” dan ook waar.

Gonneke van Dorst, Dorst Coaching

Sinds een aantal maanden maken Lybrae Nederland en haar werkmaatschapijen Lybrae Consultants, Regyna Bouw & Infra en Omgevingsdienst Nederland gebruik van de diensten van Master Training & Consultancy. Onze eerste ervaringen zijn erg positief. Master in persoon van Wil de Graef heeft veel ervaring met bedrijven uit onze branche. Dit komt natuurlijk goed van pas bij het trainen en opleiden van onze medewerkers. We willen dan ook graag deze vruchtbare samenwerking voortzetten.

Marc Essers, Directeur Lybrae Nederland

Ik heb Wil ervaren als een zeer ervaren trainer/coach op het gebied van Commercie. Zo heb ik hem ook naar volle tevredenheid bij een van mijn klanten als commerciële coach aanbevolen. Daarnaast is het een prettige, aardige en amicale persoon en dus prettig samenwerken.

Milla van de Laar, eigenaresse Van de Laar HRM Support & Van de Laar Trainingen

Ik heb Wil leren kennen aan het begin van mijn loopbaan in de werving en selectie. Hij heeft mij toen een commerciële training gegeven. Ik kan tips van toen nog steeds toepassen. Later toen ik bij MT&V ben gaan werken heb ik Wil gevraagd een communicatie en sollicitatie training te geven aan een groep van 30 civiele ingenieurs. De groep was heel enthousiast over deze training. Ik kan Wil sterk aanraden bij het geven van trainingen op het gebied van commercie en communicatie.

Bas Hendriks, Adviseur & Oprichter VitalSelect

Chain Group is Partner in technische projecten. We voeren projecten uit op het gebied van projectmanagement, engineering, construction en maintenance. Om onze opdrachtgevers beter van dienst te zijn wilden we het rendement uit de gesprekken van onze Business Consultants verhogen. Master Training & Consultancy heeft hierbij geholpen door het geven van groepstrainingen en persoonlijke coaching. Dankzij de hands-on aanpak zijn de vaardigheden verbeterd en is het rendement van onze Business Consultants toegenomen.

Koen van Haperen, Manager Business Development Chain Group