Sales consultant Helmond

Verkrijg de juiste sales skills met een beetje hulp van Master Training en Consultancy. Wij helpen u met het krijgen van een goede mindset, een kloppend verhaal én de juiste houding. Word de expert van uw eigen verkoopproces samen met onze sales consultant in de regio Helmond!

Persoonlijk Activiteiten Plan

Het vergaren van kennis is belangrijk. U moet echter ook weten hoe u deze kennis moet toepassen. Cursussen en trainingen bij Master Training en Consultancy zijn daarom gericht op de cursisten. U leert hierdoor daadwerkelijk de aangeleerde vaardigheden toe te passen. Met het Persoonlijk Activiteiten Plan, dat we hiervoor gebruiken, weet u:

  • Wat u moet verbeteren;
  • Waar u dit moet verbeteren;
  • Wie u nodig heeft om dit te verbeteren;
  • Hoe u dit moet verbeteren.

Samen zorgen wij ervoor dat u echt alles uit uzelf haalt, wat uw situatie ook is!

Consultant voor?

MKB bedrijven maken al jarenlang gebruik van onze expertise voor het verbeteren van de sales funnel. U kunt bij ons terecht voor:

Daarnaast kunnen wij ook met u aan de slag om uw gunfactor te verhogen of u aan te leren hoe u om moet gaan met weerstand. Wij zijn flexibel in onze trainingen en zorgen voor een beter resultaat, meer rendement en meer werkplezier.

Maak een afspraak!

U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak via info@mastertraining.eu of +31 621211379. In een gesprek kunnen we vervolgens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Master Training en Consultancy: dé sales consultant in de regio Helmond!

Volgt u ons al op Facebook of Linkedin? Hier plaatsen we namelijk met regelmaat nieuwtjes en updates over Master Training en Consultancy. Zo verkrijgt u bijvoorbeeld momenteel 10 gratis sales tips indien u zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Wacht daarom niet langer en schrijft u zich vandaag nog in!

Contactinformatie

Master Training & Consultancy
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard
Nederland

info@mastertraining.eu
Telefoon: +31621211379

Social links: