Optimaliseer uw sales funnel

Sales funnel: als ondernemer heeft u dit begrip vast wel eens gehoord. Het is het verkoopproces. Van idee naar producten, van diensten naar leads en van leads naar opdrachten. Het grote voordeel van inzicht krijgen in uw funnel? Het geeft de mogelijkheid te berekenen hoeveel prospects en vooral welke u moet bewerken om het gewenste hoeveelheid nieuwe klanten te krijgen. Enorm handig dus. Maar uiteindelijk gaat het niet om het papierwerk: het gaat om het daadwerkelijke proces. Master Training en Consultancy helpt u hier graag bij.

Van acquisitie tot after sales

Geoptimaliseerde sales funnel, zorgt voor betere omzet. Master Training en Consultancy gaat samen met u de volgende onderdelen van de sales funnel na:

Ga voor een beter resultaat

Hoe is de huidige situatie? Wat is goed? Wat valt er te verbeteren? We adviseren u bij elk aspect in de funnel. Het resultaat? Een betere verkoop, dus meer omzet. Met Master Training en Consultancy bent u verzekerd van:

  • Betrokkenheid en mogelijkheid van gratis advies tot 1 jaar na de training/interventie;
  • Een totaalpartner;
  • Ondersteunend tot en met invoer;
  • Oprecht vertrouwen;
  • Bewezen resultaten.

Maak een gratis afspraak met Master Training en Consultancy

Heeft u het idee dat er verbetering mogelijk is in uw verkoopproces? Wilt u direct aan de slag met het optimaliseren van uw sales funnel? Wij helpen u graag verder. De eerste afspraak is altijd gratis, dus kom gerust langs voor een gesprek! Lees verder over elk onderdeel van de sales funnel.