Nieuwe klanten werven met acquisitie

Elke ondernemer is er wel bekend mee: acquisitie. Toch stapt een grote meerderheid eroverheen. Geen acquisitie. Maar wat doet u als uw verkopen tegenvallen? En uw omzet keer op keer lager is dan u verwacht? Met betere acquisitie ligt er geld voor het oprapen. Meer nieuwe klanten werven, meer leads genereren, meer omzet. Er is zoveel uit te halen. Zonde om het te laten liggen!

Nieuwe klanten en huidige klanten

Wilt u nieuwe klanten werven? Of meer halen uit uw huidige klanten? Master Training en Consultancy maakt een onderscheid tussen acquisitie gericht op de klanten die u al hebt, en acquisitie gericht op nieuwe klanten werven. Het zijn namelijk twee compleet verschillende doelgroepen. Nieuwe klanten werven gaat vooral om leads genereren, maar bij de huidige klanten is er veel te halen uit een verbeterde relatie. Master Training en Consultancy helpt u met het behalen van een betere omzet, door de acquisitie mogelijkheden van uw bedrijf flink onder de loep te nemen.

 

Meer omzet genereren met leads

Extra leads betekent niet direct extra omzet. Het genereren van leads, helpt u wel bij het genereren van omzet. Hoe dat werkt? In elke lead die u genereert dient u tijd te steken. In contact komen met potentiƫle klanten betekent namelijk niet dat u direct iets verkoopt. Master helpt u ook met alles dat na het genereren van leads komt, zodat u na het werven van nieuwe klanten ook werkelijk stijging in omzet ziet.

Nu direct leads genereren, nieuwe klanten werven en aan de slag met acquisitie? Neem dan contact op met Master Training en Consultancy voor een afspraak, dan gaan we direct met u aan de slag.