Van levering tot klachtenmanagement

Verkoop is niet enkel het genereren van leads en opstellen van een offerte. Het gaat van het begin tot het einde: dus ook naar levering en implementatie. Is echt alles naar wens? Dan zal de klant snel terug komen. Is het niet zoals verwacht? Dan is de kans groot dat de klant het de volgende keer bij een concurrent zoekt. Soms is de boel nog te redden met goed klachtenmanagement. Maar wilt u dat het zo ver komt? Natuurlijk niet!

Zorg dat klachtenmanagement niet nodig is

Het is belangrijk te kijken naar de levering van uw dienst of product. Zou u zelf blij zijn met de manier waarop het gaat? Master kijkt met u vanuit de ogen van de klant naar de levering. Wat valt er verbeteren? Wanneer alles direct optimaal verloopt, is klachtenmanagement niet meer nodig. Is het helaas toch nodig? Dan weet u door Master Training hoe u de klachtenmanagement het beste aanpakt, om zo toch uw klant tevreden te houden.

Van levering tot klachtenmanagement: we zorgen ervoor dat alles weer vlekkeloos verloopt. Hoe we dat bereiken? Master helpt u bij uw levering en juiste klachtenmanagement door:

  • sales management
  • sales funnel optimalisatie
  • training
  • advies
  • begeleiding

Weet wat u moet doen bij klachten

Direct weer controle krijgen op uw klachtenmanagement? Meer aandacht geven aan de nazorg van de verkoop? Maak dan meteen een afspraak met Master. Het eerste gesprek is geheel gratis! Verlies geen klanten meer door slechte klachtenmanagement, en ontdek hoe het wél kan.