Offerte opstellen: stuur alleen nog resultaatgerichte offertes

Iedereen heeft weleens een offerte gemaakt voor een aanbesteding. Maar was de offerte resultaatgericht? Een oude tekst van een offerte overnemen en aanpassen klinkt gemakkelijk. Echter gaat het verder dan dit. Een offerte opstellen is meer dan een stuk tekst met prijzen. Het maakt het verschil tussen verkoop en geen verkoop! Hoe dit kan? U bent vaak niet het enige bedrijf waarbij de klant een offerte aanvraagt. Wanneer uw offerte onderscheidend is, wordt de kans groter dat de potentiƫle klant voor u kiest.

Aanbestedingen winnen

Het aanvragen van meerdere offertes kennen we van aanbestedingen. In principe komt het winnen van een aanbesteding op hetzelfde neer als het opstellen van een offerte: hoe meer resultaatgericht, hoe beter. Master helpt u zowel bij het opstellen van een offerte, als het winnen van een aanbesteding. Met de juiste adviezen en aanpak van Master is het winnen van een aanbesteding niet eens zo heel zeldzaam meer. Wij denken met u mee over de dingen waarin u onderscheidend bent en de toegevoegde waarde die u als bedrijf levert. Dit is belangrijk voor de offerte, omdat u zo maximaal rendement uit uw aanbestedingen kunt halen!

Het opstellen van een goede offerte betekent meer verkoop, wat leidt tot meer omzet. Master Training en Consultancy helpt u met het opstellen van offertes en het winnen van aanbestedingen door:

  • Gerichte trainingen te geven;
  • Advies verstrekking;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Sales management;
  • Sales funnel optimalisatie.

De eerste afspraak is gratis!

Wilt u absoluut excelleren in het opstellen van offertes? Of wilt u advies bij het winnen van die ene aanbesteding of meerdere? Maak een gratis eerste afspraak met Master Training en ConsultancyĀ en grijp direct in. Een offerte opstellen bij Master Training en Consultancy zorgt binnen de kortste keren voor meer resultaat uit uw offertes! Geef ons een belletje of stuur een mail naar info@mastertraining.eu. Wij zullen bij mailcontact zo snel mogelijk contact met u opnemen.