Sales training Eindhoven

Voor het verbeteren van uw omzet biedt Master Training & Consultancy een passende oplossing met sales training in de regio Eindhoven. Onze sales coaches gaan met u aan de slag en plaatsen op een respectabele wijze een spiegel voor uw neus. Wij gaan gericht met u aan de slag in onze sales cursus en presenteren eventuele knelpunten die u belemmeren in het verkoopgesprek. Met Master Training & Consultancy heeft u:

  • Een goede mindset;
  • Een kloppend verhaal;
  • De juiste houding.

Met onze sales training in de regio Eindhoven verkrijgt u sales skills, waardoor u de gewenste verkooptechnieken onder de knie krijgt. Van het eerste contactmoment tot de after sales: Master Training & Consultancy is hét adviesbureau dat u inschakelt!

Commerciële training

Master Training & Consultancy is meer dan training alleen. Met behulp van onze consultants leert u de juiste keuzes te maken. Het volgen van een commerciële training of workshop is een goede eerste stap. Het daadwerkelijk toepassen van aangeleerde vaardigheden is de vervolgstap. Bij Master Training & Consultancy maken we gebruik van het Persoonlijk Activiteiten Plan. Hierdoor weet u:

  • Wat u moet verbeteren;
  • Waar u het moet verbeteren;
  • Met wie u dit moet verbeteren;
  • Hoe u dit daadwerkelijk moet verbeteren.

Met andere woorden: u gaat de aangeleerde vaardigheden op een adequate manier toepassen in de praktijk!

Maak de afspraak!

Wilt u uw gunfactor verhogen? Heeft u hulp nodig bij het verbeteren van uw sales? Neem contact op met Master Training & Consultancy via +31 621211379 of info@mastertraining.eu. Wij plannen een afspraak in en gaan het gesprek met u aan. Zo weten wij direct of we samen een passende match zijn. Master Training & Consultancy: sales training in de regio Eindhoven!

Contactinformatie

Master Training & Consultancy
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard
Nederland

info@mastertraining.eu
Telefoon: +31621211379

Social links: