Sales training Valkenswaard

In een sales training leert u alle facetten van het verkoopgesprek tot in de puntjes te beheersen. Van het maken van de eerste afspraak tot het sluiten van de order. Bij onze trainingen haalt u het maximale uit uzelf, ook haalt u meer uit de medewerkers. Voor sales training in Valkenswaard of omgeving bent u bij Master Training en Consultancy aan het juiste adres! Al ruim 25 jaar zijn wij een totaalpartner voor grote ondernemingen en MKB bedrijven. Door jarenlange ervaring kunnen wij u verzekeren van een hoge kwaliteit.

Rendement

Master Training en Consultancy zorgt ervoor dat u profijt heeft van de gevolgde trainingen. Enkele voorbeelden hoe u profijt krijgt door Master:

  • Een hogere aanwas van nieuwe klanten door verkooptechnieken;
  • Sneller tot zaken komen;
  • Grip op uw bedrijf;
  • Beter omgaan met veeleisende klanten;
  • Makkelijker contact maken met nieuwe klanten;
  • Structuur bewaren in het klantengesprek.

Of u nu een startende of ervaren ondernemer bent, wij helpen uw doelen te realiseren en grenzen te verleggen. Met praktijkgerichte rollenspellen en aandacht voor verschillende ervaringsniveaus komen duidelijk de aandachts- en leerpunten in de training naar boven. Wij gaan alleen te werk met een doelgerichte aanpak!

Gunfactor verhogen

De gunfactor is van essentieel belang voor het binnenhalen van een opdracht. Hoe hoger de gunfactor, hoe meer opdrachten u als bedrijf binnensleept. Minimaal 80% van de zakelijke beslissingen worden beïnvloed door de gunfactor van een bedrijf of verkoper. Een bedrijf kan de beste prijzen hebben en toch een lage gunfactor, wat ten koste van uw winst kan gaan. Met Master Training en Consultancy verhoogd u uw gunfactor, zodat u de opdrachten binnenhaalt!

Wilt u tips ontvangen met betrekking tot het optimaliseren van uw sales? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van Master Training en kunt u direct uw sales verbeteren.

Contactinformatie

Master Training & Consultancy
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard
Nederland

info@mastertraining.eu
Telefoon: +31621211379

Social links: