Verkooptechnieken Eindhoven

Wilt u, in de regio Eindhoven, de verkooptechnieken van uw bedrijf optimaliseren? Bij Master Training & Consultancy kunnen wij u hierin ondersteunen. Goede verkooptechnieken leiden tot een hogere omzet en meer tevredenheid bij uw klanten. Het is daarom zeker de moeite waard om middels een training uw bedrijf op dit gebied te optimaliseren. Wij helpen u hier graag bij!

Verbeteren van verkooptechnieken

Master Training & Consultancy kan u en uw werknemers helpen met het verbeteren van verkooptechnieken en commerciële vaardigheden. Wij kunnen hierbij de volgende technieken inzetten:

Ontdek wat coaching voor uw bedrijf kan betekenen

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het coachen en begeleiden van bedrijven. Voor de vele ondernemingen die we hebben mogen ondersteunen, realiseerden we iedere keer weer:

  • Een beter resultaat;
  • Een hoger rendement;
  • Meer werkplezier.

Dit kunnen wij ook uw bedrijf aanbieden. Omdat we werken met maatwerk, staan we garant voor hoge kwaliteit. Verkooptechnieken zien we terug in de vele gesprekken die plaats kunnen vinden in een bedrijf. Vinden er in uw bedrijf ook vele, diverse gesprekken plaats? Wij denken aan:

  • Sollicitatiegesprekken;
  • Verkoopgesprekken;
  • Functioneringsgesprekken;
  • Klachtengesprekken.

Er zijn namelijk veel gespreksvaardigheden die u bij gesprekken kunt inzetten. Luisteren, feedback geven en/of ontvangen, vragen stellen zijn enkele voorbeelden. Wij kunnen door middel van onze coaching de vaardigheden van uw werknemers hierin verbeteren.

Contact

Heeft u interesse? Wilt u in de omgeving Eindhoven, ondersteund worden bij het verbeteren van verkooptechnieken? Maak dan nu een afspraak met ons. Het eerste gesprek is bij ons gratis en om direct aan de slag te kunnen krijgt u van ons het E-document “10 tips voor betere verkoopafspraken”.

U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. Het streven is om binnen één werkdag contact met u op te nemen. Telefonisch zijn we te bereiken op telefoonnummer 0621211379.

Contactinformatie

Master Training & Consultancy
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard
Nederland

info@mastertraining.eu
Telefoon: +31621211379

Social links: