Verkooptraining Breda

Een verkooptraining is dé perfecte oplossing om uw verkoopskills te maximaliseren. Voor een verkooptraining in Breda en omstreken kunt u uitstekend bij Master Training en Consultancy terecht. In ons team beschikken wij over ervaren experts die u uitgebreid begeleiden. Wij leren u en uw werknemers alles over de beste verkooptechnieken, waardoor verkoopgesprekken succesvol verlopen.

Training vaardigheden

Master richt zich al meer dan 25 jaar op zowel grote- als MKB bedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw verkooptraining volledig op u en uw medewerkers is gericht. Met praktijkgerichte rollenspellen en aandacht voor de verschillende ervaringsniveaus komen duidelijke leer- en aandachtspunten in de training naar boven. Situaties die u liever anders wilt doen, worden tijdens de training geoefend. U zult te maken krijgen met glasharde en eerlijke feedback, waar u de volgende dag al profijt van heeft. Zo leert u beter om te gaan met bezwaren en tegenwerpingen. Wij helpen u graag bij het behalen van meer resultaat!

Over ons

Master Training en Consultancy bestaat uit een team van 4 vaste medewerkers en 16 vaste binnen- en buitenlandse associés. Tevens werken wij samen met andere trainingsbureaus, op deze manier behouden we de hoogste kwaliteit en leveren we altijd maatwerk. Master biedt daarnaast ondersteuning op de volgende gebieden:

  • Verkoopstrategieën;
  • Verkoop(re)organisatie;
  • Verbetering van sales processen;
  • Introductie van nieuwe producten en diensten;
  • Coaching.

Bij alle ondernemingen realiseren wij keer op keer: een beter resultaat, een hoger rendement en vooral meer werkplezier. Wij gaan overzichtelijk, flexibel en sterk betrokken aan het werk.

Bereikbaar

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem contact met ons op. Wij zullen u helpen en adviseren waar mogelijk. Meldt u zich aan voor de nieuwsbrief, dan ontvangt u regelmatig tips en tricks met betrekking tot het optimaliseren van uw sales.

Contactinformatie

Master Training & Consultancy
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard
Nederland

info@mastertraining.eu
Telefoon: +31621211379

Social links: