Verkooptrainingen

Ieder bedrijf gaat vanzelfsprekend voor het hoogst haalbare. The Sky is the limit om het maar gemakkelijk te zeggen. Vertrouwen winnen van klanten? Check. Een mooie en goede omzet? Misgelopen. Maar wat nu te doen? Met verkooptrainingen van Master Training en Consultancy leert u in te springen in het verkoopgesprek. U leert situaties herkennen en weet precies waar u aan toe bent. Dit is noodzakelijk om het maximale uit het gesprek te halen en zodoende meer omzet te vergaren voor uw bedrijf.

Verkooptechnieken

Master Training en Consultancy helpt u keuzes te maken. Bij ons leert u verkooptechnieken die bij u passen. Onze verkooptrainingen zijn op u gericht. Wij noemen dit dan ook liefkozend: persoonlijk activiteiten plan. Wij gebruiken het persoonlijk activiteiten plan om aan te geven wat, waar, met wie en hoe u dingen kunt gaan verbeteren. Met andere woorden zorgen onze verkooptrainingen ervoor dat u controle krijgt in uw gesprekken. Deze controle zorgt voor vertrouwen, wat noodzakelijk is om de klant van uw diensten te overtuigen!

Bijeenkomsten

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om u te helpen. Zelfs buiten training bijeenkomsten om. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in u en samen zorgen we ervoor dat de verkooptrainingen zullen slagen. Behalve dat onze trainingen u iets zakelijk bijbrengen, levert het ook iets persoonlijk op. U kunt dan denken aan verkooptechnieken waarbij wij uw gunfactor verhogen. Verkooptrainingen van Master Training en Consultancy leveren u dus waarschijnlijk meer op dan u zou denken. Niet alleen die mogelijke omzet stijging voor uw bedrijf, maar ook iets op persoonlijk vlak. Wij zorgen ervoor dat u als persoon groeit!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op met Master Training en Consultancy. Wij zoeken een adviseur voor u die bij u past en volledig op weg brengt. Samen ontdekken we waartoe u zelf in staat bent.